Symptomer på en dårlig IAT Sensor

En bil inntak lufttemperatur sensor ( IAT ) endrer måten det drives med utgangspunkt i at temperaturen på luften i bilens inntak. Hvis IAT sensoren ikke fungerer som den skal , kan det påvirke måten sin datamaskin gjør temperatur baserte justeringer. En dårlig IAT sensor kan føre til flere problemer med biler . Utvidet Starttidspunkt

En dårlig IAT sensor kan føre til at kjøretøyet skal ta lengre tid å starte på kalde morgener . Den defekte IAT sensor forteller bilens datamaskin som luften i inntak er en annen temperatur enn den faktisk er, og kan føre til at bilen ikke levere riktig drivstoff blandingen til motoren.
Øke drivstofforbruket

temperaturen på bilens inntak påvirker mengden drivstoff som trengs for å skikkelig drive bilen. Hvis IAT ikke fungerer som den skal , kan bilens datamaskin tror bilen trenger en sterkere drivstoff blanding og føre til at bilen bruker mer drivstoff enn det normalt gjør.
Sjekk motoren lys

p Hvis din IAT sensoren ikke fungerer som den skal og bilen din datamaskin sanser den, genererer det en feilkode som fører til at bilens check engine lampen lyser i dashbordet . Hvis IAT fører til at check engine lampen lyser , kan du knytte bilen til en feilkode leser og en feilkode vil komme opp som tilsvarer IAT problemer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66015.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer