Hvordan diagnostisere en Subaru

Bestemme årsakene til problemer med bil har endret seg over flere tiår, mye som selve kjøretøyene. Hva pleide å utledes ved å se på filtre og tennplugger er nå regelmessig ekstrapolert fra bil sensorer og skannere. Subaru biler er ikke noe unntak fra mønsteret. Alle Subaru biler har nå en innebygd motor kontroll modul som trekker i signaler fra ulike sensorer og endringer motoren ytelse tilsvarende. Du trenger
OBDII Scanning Tool
Bilnøklene
Computer
Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør og sitte i førersetet. Finn skanneren krysset panelet under rattet. Åpne panelet og koble OBDII skanneren verktøyet til krysset.
2

Sett Subaru bilnøklene i tenningslåsen. Vri den til "On" posisjon, men uten å starte motoren. Let OBDII skanneren kommunisere med bilens integrerte datamaskinen og lese kodene som er lagret i minnet. Se på skanneren som det viser kodene plukket opp. Skriv ned koden tallene på en notisblokk med en penn, selv om skanneren forteller deg hva koden står for - du vil trenge det senere for å beskrive for en mekaniker
3

Turn. tenningen i bilen tilbake til "Off" posisjon og ta bilnøklene fra Subaru. Koble til Internett med en datamaskin og slå opp kodene du skrev ned hvis skanneren ikke beskrive dem i detalj. Skriv ned beskrivelsene på notatblokken.
4

Koble skanneren til Subaru og snu bilen til "On" posisjon igjen. Rett skanneren til å tørke av eksisterende koder i bilen. Snu bilen "Av" og fjern skanneren. Slå på bilen og motoren og kjøre den rundt for å prøve og få bilen til å slå på sin check engine lyset igjen. Gjenta koden leseprosessen på Subaru å bekrefte de samme kodene blir varslet med motoren sensorer og første gang var ikke et blip. Ta bilen til en mekaniker med bekreftet informasjon og direkte i butikken for å gjøre de nødvendige reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66986.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer