Hva er en Fuel Injector Leak ?

En drivstoff injektor er en komponent i en bil der bensin kombinerer med luft for å hjelpe på den interne forbrenning. Denne regionen er utsatt for noen problemer, for eksempel lekkasjer , på grunn av slitasje fra forbrenningsmotor . Hensyn

lekkasjer årsaken bensin og luft-blandinger å gå ut av bilen. Dette er ikke en farlig hendelse . Men gjør drivstoff rømmer understreke motoren og krever behovet for mer drivstoff til å akselerere et motorkjøretøy.
Årsaker

Biler fra tidlig på 1990-tallet har en høyere sjanse for et drivstoff injektor lekkasje . En annen årsak til et drivstoff injektor lekkasje kjører et motorkjøretøy nær tom over lengre tid , noe som resulterer i lavt gasstrykk . Fysisk blokkering kan også rippe drivstoff injektor rør fra økt press , forårsaker en lekkasje .

Tegn

"Check Engine Light" ofte skrur på fra et drivstoff injektor lekkasje . Hvis denne lampen ikke slås på , kan andre tegn på et drivstoff injektor lekkasje være hvis motoren sliter med å akselerere effektivt. Eventuelle motorens effektivitet problemer kan være et resultat av et drivstoff injektor problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66305.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer