Hva er problemet Når bilens Transmission Opphold i First Gear?

Sammen overflaten gatene og i boligområder, får automatgir en treningsøkt, skifte gir hele tiden. I mange tilfeller 03:57 Gear Up-skift oppstår bare for å komme til neste rødt lys, hvor prosessen begynner på nytt. Hyppigheten av stopper støtt på selv enkle ærender kan innebære hundrevis av transmisjon hver time. Intrikate og komplekse operasjoner finner sted i alle automatiske girkasser, og mange faktorer kan bidra til en funksjonsfeil som holder et kjøretøy i første gir. Transmission Fluid

Automatiske girkasser krever riktig mengde væske spesifisert av bilprodusenten. Kontroller tilstanden av fluidet ved å plassere en dråpe av ny væske ved siden av en prøve fra transmisjon på et hvitt papir-håndkle. En mørk farge eller brent lukt fra overføring væske indikerer det må byttes ut. Metallic rester i væske som ligner sølv eller kobber kan bety mekaniske problemer.
Linkage

Noen automatgirkasser avhengige av trepunkt stenger eller kabler for å bestemme girvalg og gass stilling . Slike komponenter gi innspill at overføring bruker til å bestemme riktig svar. Inngangsinformasjonen må være presis for å lette riktig overføring funksjon. Gear velgere eller throttle sammenhengene som er ute av justering kan føre til at kjøretøyet skal være i første gir. Justeringer bør gjøres til produsentens spesifikasjoner for å gjenopprette normal overføring drift.

Data input

Eldre automatgirkasser bruke hydraulikk til å måle bilens hastighet og belastning på motoren. Guvernører er mekanisk-over-hydrauliske apparater som måler fart og tillatelse strømning som gjør det mulig å skifte. Shift modulatorer reagerer på vakuum signaler fra motoren for å bestemme den last som er plassert på kjøretøyet. Hver av disse enhetene kan være plassert utvendig på overføring tilfelle og kan diagnostiseres uten å fjerne eller dis-sammenstillingen overføringen. Noen kompetanse er nødvendig for å gjøre en effektiv diagnose.
Sensorer

Men dataene er gitt, må en overføring fornemme girserien valgt, gass stilling og belastning på motoren. Kjøretøyets hastighet er også en faktor at overføring bruker til time shift poeng og utstyr oppbevaring. Late-modell biler har elektroniske sensorer som input data til en datamaskin modul. Datamaskinen aktiveres enheter i overføringsbanen, i henhold til de data som mottas. Nøyaktig og effektiv reparasjon av elektroniske sensorer og enheter krever bruk av spesielle verktøy av fagfolk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68204.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer