1995 Ford Explorer Transmission Problemer

The 1995 Ford Explorer har flere tilbakekallinger på kjøretøyet som i 2010; Explorer eiere bør sjekke med sitt lokale forhandler for å sikre disse minnes ikke lenger gjelder for kjøretøyet sitt. Ford har tilbakekalt Explorer for problemer med frontlykter, suspensjonen og kombikupé lift støtte, samt andre elementer som fabrikkens dekk og kollisjonsputer foran. Dessverre har ingen av disse tilbakekallinger jobbet med overføring problemer mange Explorer eiere har klaget. Lav Transmission Fluid

En av de største problemene med de 1995 Ford Explorer overføring sentre på sin overføring væske lekker eller lavt, skaper problemer. For å sjekke overføring væske nivået på riktig måte, må Explorer eiere trekk peilepinnen og rengjør den med et papirhåndkle mens Explorer idles. Overdrevet lave overføring væskenivåer kan opprette flere overføring problemer som slipping tannhjul eller treg oppstart når stasjonen tråkker på gasspedalen fra en stoppet posisjon, i noen tilfeller vil Explorer ikke flytte i det hele tatt. Explorer eiere bør fylle på girolje til riktig nivå, slik at de ikke overfylle overføring. Sjekk fargen og lukten av girolje å sikre at du ikke trenger å endre det. Hvis overføring væske er mørk brun eller lukter brent, skyll og endre overføring væske.
Transmission Filter

1995 Ford Explorer er overføring inneholder et filter som filtrerer ut rusk stammer fra generell slitasje av tannhjulene. Skade på eller tilstopping av dette filteret kan føre til problemer med overføringen i Ford Explorer. Overføringen filter vil føre til at Explorer til å hoppe eller stall på grunn av overoppheting, og bilen vil også miste makten ved akselerasjon. Renne overføring væske gjennom et avløp pluggen som sitter under bilen, så ta kjelen som dekker overføring filter. Du kan enkelt fjerne og skifte filter når du ta kjelen.

Seals lekker

1995 Ford Explorer kan komme i fire-eller to-wheel stasjonen, som gjør en forskjell i antall akselen sel på overføringen. Disse selene har en tendens til å slite ut raskt på 1995 Explorer, Ford har ikke gitt en begrunnelse for denne overføringen problem. Når pakningene lekker, vil du merke dråper av overføring væske under bilen når Explorer har sittet på ett sted for en stund. Fire-wheel-drive Explorers vil ha foran og bak sel, mens to-wheel-drive vil bare ha en bakre segl. Disse listene kan forringes over tid, forårsaker overføring væske å lekke ut og skape flere problemer med overføring som glidning eller treg oppstart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65504.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer