Gratis Automotive Diagnostic Hjelp

Når du opplever problemer med bilen, diagnostisere problemet kan ofte være vanskeligere og mer tidkrevende deretter fikse problemet når du finner den. Forhandlere og bilverksteder kan belaste opprørende avgifter for å koble bilen til en diagnostisk maskin og fortsatt ikke finne problemet. Men det finnes måter å diagnostisere problemet gratis. Lokale Hjelp

Mange auto deler butikker tilbyr gratis automotive hjelp. Advance Auto Parts tilbyr gratis diagnostikk med samme maskin bilverksteder betalt for. For ikke å nevne de faktisk vil gjøre litt jobb for deg. Hvis du har en døende batteri og gå til Advance for en erstatning, vil de bytte batteri for deg gratis hvis du ikke vet hvordan. Det samme gjelder for andre små jobber som lyspærer og sikringer (se referanse 1).

Auto Zone er en annen butikk som tilbyr gratis tjenester. De vil teste batterier og dynamoer for å se om de forårsaker problemet, og vil også bruke en diagnostisk maskin å etablere hva andre problemer kan eksistere, ifølge selskapets hjemmeside.
Online Hjelp

Ofte kan du finne ut hva som er syke kjøretøyet uten å forlate huset. Mange nettsteder lar deg stille bilverksteder spørsmål online gratis. Nettsteder som 2carpros har fora der du kan legge bilen spørsmål og få svar fra mekanikk og bilentusiaster raskt. Nesten alle kjøretøy og alle problem kan bli funnet på dette forumet og ofte et søk vil avdekke ditt spørsmål allerede spurt og svarte (se Referanse 2).

Vokt dere for nettsteder som lover gratis diagnostikk, men ikke følger gjennom . Et slikt område kan du sende inn auto spørsmålet for det den hevder er gratis, men da sender deg til en side der eksperter svarer på spørsmål i bytte for små avgifter. Gebyrene er vanligvis vesentlig rimeligere enn å ta bilen til en mekaniker, men er fortsatt ikke gratis svar lovet.
Library

Sjekk ut ditt lokale bibliotek for kjøretøy-spesifikke auto reparere manualer for eksempel de som er publisert av Haynes. Disse inneholder en feilsøkingsseksjonen at detaljer hva som kan være galt og hvordan du kan teste det for en rekke problemer. Når du finne problemet, vil andre deler av boken gir deg trinn-for-trinn-instruksjoner som vil hjelpe deg å reparere problemet selv. Andre bøker som Auto Repair for Dummies kan gi mer generell hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64275.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer