Min S10 2.8 vil ikke starte

Chevrolet S10 pickup lastebiler ikke klarer å starte akkurat som alle andre kjøretøy gjør. Årsaker til S10 til ikke starte kan bli komplisert og involvert, men noen vanlige tegn kan bidra til å diagnostisere det vanligste problemet: et dødt batteri. Å kunne diagnostisere problemet er flott, men å fikse problemet bør gjøres av en profesjonell mekaniker eller Chevy /GMC-sertifisert forhandler. Fixing bil-relaterte feil, spesielt de som er involvert med elektronikk, må gjøres av en profesjonell for deg og bilens sikkerhet. Du trenger:
tenningen viktige
sekundær kilde
Startkabler
Vis flere instruksjoner
Diagnostisering en Dead or Svakt batteri
en

Sitt ned i førersetet og vrir om tenningsnøkkelen. Pass på at bilen er i parken. Hvis kjøretøyet er en manuell girkasse, trykk på clutchen inn mens du vrir om tenningsnøkkelen.
2

Lytt og observere umiddelbart etter at tenningsnøkkelen. Hvis du hører en "klikke" lyd gjentatte ganger, har du en død eller svakt batteri. Hvis strømmen blir vist på S10 er dash men bilen fortsatt ikke starter, kan du ha en dårlig dynamo. Hvis dette er ditt problem, søke en profesjonell mekaniker som hun er sertifisert til å diagnostisere og reparere en dårlig dynamo.
3

Ta ut tenningsnøkkelen. Du har ingen makt til bilen din og du må hoppe starte bilen med strøm fra en ekstra strømkilde.
Koble Startkabler å hoppe starte din S10-batteriet
4 < p> Hent en sekundær strømkilde. Selv-startbatterier er for salg som kan brukes til å hoppe starte et kjøretøy, men det typisk metode er å bruke et annet kjøretøy med en god drifts-batteri.
5

Park den andre siden av kjøretøyet S10. Det er viktig å komme så nær som mulig fordi noen startkabler kan være kort og vanskelig å feste til batteriene hvis bilene er for langt fra hverandre.
6

Bekreft begge kjøretøyene er slått av. Fjerne tenning nøkler er den beste måten å være helt sikker på at den sekundære bilen og din S10 er helt slått ned.
7

Koble de røde, positive ender av jumperen kabelen til plusspolen på det sekundære kjøretøy og din S10 kjøretøy. A "+" tegn indikerer positiv på batteriet. Spenn fast Byglingskabel med så mye av Byglingskabel tenner som du kan.
8

Koble den svarte, negative enden av jumperen kabelen til minuspolen på den sekundære bilen og koble den svarte enden for S10 til et stykke bart metall på eller rundt kabinettet. A "-" tegn på sekundær bilen indikerer minuspolen på batteriet
Slå opp din S10
9

Sikre alle fire startkabler slutter.. Endene må festes godt slik at den ikke sklir av mens du slår din S10 batteri.
10

Bruk tenningsnøkkelen til å slå på den sekundære kjøretøy. Ikke forsøk å starte S10 kjøretøy.
11

Vent fem minutter, og deretter starte S10. Avhengig av hvor ille batteriet, slik at batteriet lades lenger kan være nødvendig. Hvis det er tilfelle, gi deg selv mer tid. Hvis du etter flere forsøk din S10 starter ikke, se en mekaniker for en faglig vurdering av teknisk svikt oppstår i din S10.
12

Fjern startkabler med ekstrem forsiktighet og i motsatt måte. Uansett om din S10 gjorde eller ikke starter, slå av den sekundære bilen og ta ut tenningsnøkkelen før du forsøker å fjerne startkabler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67196.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer