Hvordan feilsøker jeg en kilometerteller Vindu i en Chevrolet Silverado?

GMs Chevrolet Silverado lastebiler inkluderer en kilometerteller vindu i Driver Information Center (DIC). DIC viser informasjon om lastebilen, inkludert advarsler og annen systeminformasjon. Kjørelengde og kilometerstand målinger inngår i DIC. Problemer med kilometertelleren vinduet kan være relatert til knapper og funksjoner. Instruksjoner
en

Identifiser kontrollene for DIC og se etter "Tur /Fuel"-knappen hvis du ikke klarer å sette kilometertelleren vinduet eller se kilometertelleren. Den "Tur /Fuel"-knappen er den øverste knappen og er representert ved en vei ikon med en fjellkjede i bakgrunnen. Trykk for å veksle mellom kilometerteller, trippteller, drivstoff rekkevidde, gjennomsnittlig økonomi, drivstoff, tidtaker, overføring temperatur, momentant økonomi og aktiv drivstoff indikatorer.
2

Trykk på "Tur /drivstoff" knappen til trippteller vises, hvis du ikke kan se trippteller. Den trippteller viser kjørelengde siden siste nullstilling, i motsetning til den totale kjørelengde som du ser i den vanlige kilometertelleren vinduet.
3

Trykk på "Set /Reset" knappen hvis turen kilometerstand må tilbakestilles. "Set /Reset"-knappen er den knappen med hakemerkeikonet. Hold den inne i fire sekunder hvis du ønsker å vise kjørelengde at bilen har kjørt, tenningen ble slått på. Dette kalles et retro-aktiv reset. Som et eksempel, hvis du har kjørt 10 miles og du aktiverer retro-aktiv reset, vil trippteller vinduet viser displayet 10 miles, snarere enn null som du vil se med en normal tilbakestilling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67508.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer