1995 Jeep Grand Cherokee Gauge Problemer

The 1995 Jeep Grand Cherokee, har medført flere rapporter fra eierne om elektriske og måle problemer. Edmunds.com lister 58 ulike tekniske tjenester bulletiner (TSBs) utgitt av Chrysler som påpekt slike problemer. Disse inkluderer ledningsnett sele problemer, måle konsollen svikt og andre elektriske feil som påvirker måleinstrumentene på Jeep. Speed ​​Sensor Problem

Repairpal.com, en bil rapporter og informasjon website, viser en TSB som gjelder en speed sensor problem som påvirker nøyaktigheten av speedometeret. Rapporter sier at de gamle Turtallssensor lekker væske inn i adapteren, skaper et problem med målere på kjøretøyet. I slike tilfeller må den hvite fartsmåleren å bli erstattet med en svart speed sensor som ble introdusert av Chrysler i 1993, men var ikke en del av produksjonskostnadene komponentene i 1995 Jeep Grand Cherokee. Eiere må ta sin Jeep til en bilforhandler og har denne erstatning fartsmåleren installert for å hindre denne sporvidden problem.
Instrumentpanelet Failure

Flere rapporter om instrumentpanelet svikt er rapportert av Carcomplaints.com, en annen bil rapporten problem, klage og poster nettside. Både Repairpal.com og Edmunds.com har problemer rapport eller TSB om en oksygen sensor problem og ledningsnett som tar kontakt med drivakselen, forårsaker skade på både oksygen sensor og ledningsnett. Når dette oppstår skade på ledningsnettet, mislykkes instrumentpanelet, forårsaker målere på Jeep til å mislykkes. Den eneste måten å løse denne sporvidden problemet er å ha ledningsnettet skiftes ut og reattached å hindre at drivakselen fra å påvirke eller skade ledningsnettet.

Ledningsnettet Problemer

ledningsnett som styrer målere på 1995 Jeep Grand Cherokee har en TSB som rapporterer at reparasjoner på ledningsnettet ikke blir gjort riktig. TSB forklarer hvordan de gamle spleise reparasjoner på ledningsnettet ikke fikse måleren problemer som noen Grand Cherokee eiere opplevd. Ledningsnettet spleise reparasjoner må gjøres annerledes, i henhold til TSB. Jeep eiere som fortsetter å oppleve måle problemer når ledninger sele reparasjoner er gjort må ta sine kjøretøy tilbake til forhandleren for å sikre at de riktige ledninger sele skjøting teknikker og komponenter er ansatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66070.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer