Hvordan lese feilkoder på en Jeep CJ7

Jeep CJ7 ble introdusert i 1976 som en etterfølger til Jeep CJ5. Begge var robuste, firehjulsdrevne jeeper overlevert fra etterkrigstiden, da bilene som leverte den militære med mobilitet under krigen ble omgjort til biler for den gjennomsnittlige forbruker. Den CJ7 og dets forgjengere var opprinnelig tenkt å være for landbruket person, men fant suksess med et bredt utvalg av kjøpere. Hvis "Check Engine" eller "Power" lyser på dashbordet av CJ7 din, har datamaskinen spilt inn en feil for deg å hente. Du trenger
tenningsinnstilling
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Parker CJ7 og slå av motoren. Det er viktig å slå av motoren før du starter de problemer kode diagnostikk, ellers vil det ikke fungere
2

Slå nøkkelen av og på raskt i denne rekkefølgen:. "On Off, On, Off , On. " Fullføre sekvensen innen fem sekunder. Aldri sveiv motoren fordi spy vil avbryte diagnostisk sekvens og du må starte på nytt. Slutt med nøkkelen "On", som betyr alle dash instrumenter og interiør lysene virker, men motoren er slått av.
3

Hold øye med "Power" eller "Check Engine" lys, som ligger i dashbordet instrumentpanelet. Lyset vil pulsere to-sifret kode. Hvert siffer er atskilt med en liten pause, derfor Kode 23 vil pulsere på denne måten: "Flash, Flash, Pause, Flash, Flash, Flash." Forskjellige koder er atskilt med lange pauser.
4

Skriv kodene ned som de puls fra dash lys. Hver kode har en annen betydning, som indikerer en unik problem oppdaget i CJ7 motor. Rådfør deg med bruksanvisningen for betydningene til kodene som er lagret i Jeep din, eller besøke Offroaders hjemmeside (se referanser) for en omfattende liste.
5

Noter når Kode 55 blinker. Code 55 indikerer slutten på feilkodenummeret sekvensen, noe som betyr at det ikke er flere koder lagret på datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65769.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer