Hvordan sjekke en blinkende Engine lys på en 2002 Honda Accord

Noen erfaringer inspirere like mye frykt som ser check engine lyset lyser mens du kjører. Varsellampen overvåker mange av systemene i bilen og lyser når det oppstår en feil. 2002 Honda Accord, som alle biler bygget etter 1996, bruker Onboard Diagnostic II (OBD II) system for å hjelpe mekanikere og bileiere finne ut hvorfor check engine lyser. Du kan kjøpe en auto scan verktøy for ca $ 100 og finne ut hvorfor check engine lampen lyser. I noen tilfeller må bilen bare en mindre reparasjon som du kan utføre selv. Du trenger
Auto Scan Tool
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Place bilen på et plant underlag og skru av motoren og sett parkeringsbremsen.
2

Åpne førersiden dør og finne ODB II kontakt under dashbordet mellom rattet og døren. Kontakten er liten, rektangulær og har flere hull hvor den diagnostiske enhet plugges i.
3

Koble OBD II skanning enheten inn i ODB II kontakt. Ikke tving enheten inn i kontakten, så du kan lett skade pluggen.
4

Vri nøkkelen på bilen din til "Run"-posisjon, men ikke slå på bilen. Noen skanning enheter slår seg på når du vrir om nøkkelen. Andre har en manuell knapp.
5

inn noe av den informasjonen bedt om av skanning enheten. Du vil ofte ha behov kjøretøyet identifikasjonsnummer, merke og modell av bilen og den type motor.
6

Trykk på "Scan"-knappen på enheten for å søke etter feilkoder. Noen modeller har et menysystem som du trenger for å bla gjennom og velge "Scan".
7

Skriv ned feilkoder vises av skanneren.
8

Slå av tenningsnøkkelen og fjern skanneren fra ODB II kontakt.
9

Søk på Internett for betydningen av feilkoder som tilbys av skanningen. Når du vet hva kodene betyr, kan du få reparere eller ta det med til en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64859.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer