Årsaker til en motor forgasser Backfire

Mest motoren feiler resultat fra en uekte luft til drivstoff blanding som fører ubrent drivstoff til å eksplodere utenfor brennkammeret. Dette kan skje enten i inntaket manifold eller som gass er utvist gjennom eksosrøret, avhengig av hva som er årsaken til drivstoffblandingen problem. Det er vanligvis ufarlig når det skjer, men det kan være forbausende høyt; den underliggende årsaken rettes til forhindre problemer senere. Fuel Pressure

En plutselig nedgang i drivstoff press kan sende et drivstoff blanding som er for magert (mer luft enn gass) til inntak manifold, som resulterer i en slå tilbake. Hovedårsakene til en slik nedgang er drivstoffpumpen og drivstoffilter. Drivstoffpumper slites ut over tid, og filtre kan få tettet. Begge forholdene sende for lite drivstoff til inntak, reparere eller skifte ut deler skal løse problemet
Timing

Tenningshastigheten refererer til intervallet mellom tennplugg firings i. inntaket manifold. Hver plug branner i sin tur. Hvis bare én plugg skyte for tidlig eller for sent, vil uforbrent drivstoff flykte fra at pluggen er sylinder, noe som resulterer i et eksosrør slå tilbake. En defekt distributør eller overslag tennplugg ledning kan være årsaken, men du vil generelt merke andre symptomer, for eksempel en grov tomgang eller nøling om disse er å klandre.
Feil Air Injection

Noen biler har en luft injeksjon system som kombinerer eksosen med et utbrudd av luft for å redusere utslippene. Felles slå tilbake inkludere årsaker en lekk inntak ventil i systemet nær eksosmanifolden. Backfires forårsaket av luft injeksjon problemene kan være alvorlige. Du kan koble fra systemet ved å fjerne beltet eller slanger som kobles til tilbakeslagsventiler og se om problemet vedvarer uten.
Leaky Eksos

Vanligvis utslitt eller sprukket eksos deler er den viktigste årsaken til backfiring i eldre biler. Lyddempere og eksosrør kan ruste og knekke, noe som reduserer press og forårsaker en slå tilbake. Hvis en visuell inspeksjon av eksos systemkomponenter avslører ingen synlige sprekker, kan pakningene i eksosmanifolden bli slitt og lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65031.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer