Hvordan se om en injektor er Working

Fuel injektorer bidra til å levere drivstoff til motoren i minutiøst beregnet beløp , avhengig av en rekke faktorer , inkludert luftstrøm og gasstilførsel . Riktig fungerende sprøytebrukere er integrert i bilens samlede ytelse og drivstofføkonomi . En dårlig injektor kan føre til at bilen bruker mer drivstoff og redusere bilens hestekrefter , slik at motoren til å gå ujevnt . Sørg for at injektor arbeider etter en reparasjon eller utskifting . Utfør prosedyrene for prøving av injektor med letthet i bare et spørsmål om minutter. Du trenger
stetoskop
multimeter
Test lys
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et stetoskop for å lytte til injektorene i aksjon . Med motoren i gang , plasserer stetoskopet på hver injektor . Du bør være i stand til å høre ventilene i injektorene åpner og lukker i rask rekkefølge .
2

Trekk injektoren elektriske kontakten og vri tenningsnøkkelen til "ON" posisjon. Sondere kontakt ledninger med en jordet multimeter satt til lavest spenning lesing. Multimeter bør lese om 12 volt.
3

Koble en magnetventil test lys til injektoren elektriske kontakten . Start motoren og observere testen lys. Hvis testen lampen blinker, er spenningen som leveres til den elektriske kontakten , og det bør levere spenning til injektoren når den er koblet til igjen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67699.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer