1990 Chevy Z24 Vil ikke Restart Etter Shutdown Når Warm

The Z24, en høy-ytelse versjon av Chevy Cavalier, ble produsert for å konkurrere med Honda Civic Si. Den Z24 mislyktes på grunn av dårlig ytelse og pålitelighet. Det overopphetet lett og automatgir ville tygge opp sine egne tannhjul. Hvis Chevy Cavalier Z24 ikke starter på nytt etter en varm avslutning, da radiatoren kan bli skadet eller pakningene kan ha gått ille. I begge tilfeller kan de reparasjonene koste mer enn bilen er verdt. Instruksjoner
en

Åpne panseret på Chevy Cavalier Z24 ved å trekke hetten-utløseren under rattstammen. Prop panseret opp med propellen stokk og inspisere radiator. Radiatoren har en serie av finner, langs fronten for å hjelpe avgi varme. Hvis rusk sitter fast i finnene, eller hvis finnene er bøyd og ødelagt, vil radiator ikke fungerer så effektivt. Fjern rusk og prøver å starte bilen. Hvis radiatoren er skadet, så det må byttes ut.
2

titt på sidene av motoren og langs kjølevæske linjer for eventuelle lekkasjer. Hvis kjølesystemet er lekker, da det ikke vil fungere også, spesielt når det er varmt. Se på linjene for noen tårer eller kutt, og sørge for at de sitter flush på sine forbindelser. Hvis motoren pakning har gått dårlig og lekker, så vil det være bekker av væske på siden av motoren. Hvis pakningen er dårlig væsken blir brun (motorolje blande med kjølevæske). Hvis væsken er klar eller blå, så er det bare en lekker kjølevæske rør et annet sted.
3

Kontroller radiator væske nivåer ved å inspisere reservoaret i bakkant av motoren bay. Hvis plast tanken er tom så må du legge i mer væske. Hvis du har kjørt bilen uten radiator væske for mer enn en dag, kan motoren ødelegges og må skiftes ut. Utskiftningen motoren vil trolig koste mer enn bilen, så vurdere junking den og kjøpe en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67893.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer