Tegn en motor Coil går dårlig

Når du vrir om nøkkelen for å starte bilen, oppstår et bemerkelsesverdig prosess. Tolv volt elektrisitet er produsert av et batteri og konvertert til nok strøm til å dra motoren rundt. Spolen tar den gnisten fra batteriet og sender en mye større gnist til plugger, og motoren brøler. Uten en fungerende motor coil, kan det ikke være noen gnist og ingen brøl. Det er ganske kritisk til både deg og bilen din. Symptomene på en sviktende motor spolen er subtile. Når spolen har feilet, vil du vite det. Svak ytelse

En coilen som svikter er litt som en løper i et maraton uten en full frokost. Han kan komme til slutten av løpet, men han vil få det sakte. En sviktende spole kan likevel produsere en gnist, men halvparten av hva bilen trenger for å kjøre effektivt. Bilen kan flytte, men det vil være svak.
Motoren går så Stopper
p Hvis bilen kjører når spolen svikter, vil motoren stoppe og ikke starte igjen. Når spolen svikter, forsvinner gnist fra pluggene. Med det tar gnisten den energien som trengs for å holde motoren i gang og motoren slås av. Siden tennpluggene levere tenningssystemet push den trenger, og spolen gir plugger den gnisten som kreves, uten det, vil ikke maskinen starte.
Motoren vil ikke starte

Motoren vil ikke snu fordi det ikke er strøm går til tennpluggene. En bil batteri produserer 12 volt elektrisitet. Det tar tusenvis for å få dette systemet kjører. Når motoren spolen ikke fungerer, er elektrisitet produsert av batteriet ikke konvertert. 12 volt er bare ikke nok til å få jobben gjort.
Testing
p Hvis du putter en tennplugg ledning mot en god spiral, malte den til bart metall og deretter starte bilen, vil belønningen være en fin, lys, blå gnist. Ingen gnist, ingen elektrisitet kommer fra spolen, dette legger opp til en defekt motor coil. Benken test for en motor coil er grei. Legg en flat skrutrekker mot spolen og finne et stykke bart metall, som en skrue. Trykk skrutrekkeren til bart metall for å jorde den. Be noen om å starte bilen for deg og se etter en gnist. Dette vil gi deg en følelse av kraften produseres av spolen. God gnist, god spiral - det er et grunnleggende konsept. Vær forsiktig hvis du utfører denne testen. Pass på at du ikke lene seg mot noe metall, som fender. Holde hånden på plast delen av skrutrekker og føttene på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64622.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer