Hvordan Avbryt Dodge lastebil diagnosekoder

Uansett hvilken type skanner du bruker, er prosessen med å kansellere ut og clearing diagnosekoder på en lastebil relativt enkel. Enten du prøver å bli kvitt On-Board Diagnose koder eller ABS bremser tjeneste lette koder, er prosessen fundamentalt det samme. Alle tre code skannere koble opp til samme data link tilkobling port, og denne diagnostiske datamaskin uttaket er vanligvis plassert under lastebilens dashbaord og rattstammen. Nulling ut koden tar bare noen få minutter. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Hook den diagnostiske skanner opp til data link tilkobling under stearing hjulet. Dette uttaket er vanligvis laget av hard svart plast, og den har 16 pin reseptorer. Hver "slot" er dedikert til et annet formål. Plasseringen av lastebilens datalink tilkobling og formålet med hver reseptor kan variere med merke og modell. Se lenke i Resources å slå opp dine spesifikke lastebil.
2

Slå på skanneren.
3

Plasser nøkkelen i lastebilens tenningen og vri den på. Hvis bare snu på det elektriske anlegget ikke opprette en tilkobling med den diagnostiske system, starter lastebilens motor.
4

Vent til problemer med koden til å vises på skjermen. Dette vil bare ta noen få sekunder.
5

Finn og trykk på "Clear"-knappen. På noen skannere, kan det være merket "Slett" eller noen andre lignende ord. Se i manualen for din maskinvare for nøyaktige instrukser. Dette vil fjerne problemer med koden fra den spesifikke diagnostiske system du har. Med mindre du har en dyr diagnostisk datamaskin, kan én type scanner ikke tørke kodene fra et annet system. En ABS scanner, for eksempel, ikke kan klare OBD feilkoder.
6

Slå lastebilen av og hekt den diagnostiske skanneren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65988.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer