Hvordan diagnostisere Engine Oil Smoke

Bil motorer kan røyke for mange grunner. I de fleste tilfeller kan du diagnostisere motoren røyk rett og slett ved å observere fargen på røyken som kommer fra eksosrøret . Nøkkelen er å vite hva fargene betyr . Instruksjoner
en

Watch for hvit røyk . Du kan ha en sprekk i kjølevæske rør som forårsaker kjølevæske å lekke inn i forbrenningskammeret . Du kan også ha en sprekk i topplokket eller eksos port anlegget . Dette alvorlige problemet krever omfattende arbeid og er vanligvis dyrt .
2

Se opp for grå røyk . Men vanligvis ikke så alvorlig som hvit røyk , kan grå røyk fortsatt bety en motor problem . Grå røyk betyr vanligvis at noe olje har kommet inn i forbrenningskammeret eller på topplokket , noe som indikerer en oljelekkasje . Dette er vanligvis lett å finne, men kan være svært dyrt å fikse. Beste fall , er imidlertid at oljen har rent rett og slett for tynt, og du trenger et oljeskift .
3

Se opp for svart røyk . Svart røyk betyr ofte de mest alvorlige problemer . Svart røyk kan tyde på at motoren brenner olje . Noen ganger betyr dette at du har en tilstoppet luftfilter , eller injeksjon systemet er feil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66106.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer