Oljetrykkmåler Problemer i en V6 Fiero

The Fiero var Pontiac forsøk på å gå inn i sportsbil markedet. Bilen var en to-dørs, to-seters sportsbil med motoren plassert på baksiden. Pontiac divisjon i General Motors begynte produksjonen av Fiero i 1984, men produksjonen går kun varte i fire år. Sportsbil ikke oppfyller salg forventninger, og felles problemer med ulike komponenter utviklet, for eksempel olje trykkmåler. Olje trykksensor

Vanligvis er det største problemet med oljetrykkmåleren i V6 Fiero oljetrykksføleren. Sensoren er utformet med et hull i enheten. Vann har en tendens til å trenge inn i dette hullet og korroderer elektronikken i sensoren. Når sensoren er korrodert, blir oljetrykkmåleren uregelmessig eller svikter helt.
Kontakter

Et annet problem på oljetrykksføleren er kontaktene. Kontaktene også sende delvis makt til drivstoffpumpen i Fiero og kjøre parallelt med kontaktene på bensinpumpen relé bryteren. Når bensinpumpe relé bryteren svikter, kan de to kontaktene som styrer oljetrykksføleren ikke vedlikeholde alt av strøm til drivstoffpumpen og oljepumpe kombinert. Kontaktene vil smelte eller brenne sammen, skade oljetrykk sensor som i sin tur fører til at oljetrykkmåleren å mislykkes.
Fuse

olje trykkmåler, gjør som alle målere på instrumentpanelet, har en sikring som beskytter måleren fra overspenning. Sikringen vil brenne ut hvis en plutselig bølge av strøm kostnader gjennom den elektriske ledningen som går til olje trykkmåler. Når sikringen er gått, avsluttes oljetrykkmåleren fungerer. En skadet ledning eller kortslutning kan også føre til at sikringen for oljetrykkmåleren å blåse.
Oljetrykk senderenheten

En unik problem som plager Fiero er oljetrykket senderenheten. Det virker avsenderen for hver modell-år kom fra forskjellige produsenter av Taiwan. Skifte en oljetrykket senderenheten med en fra en annen modell-år vil føre til at oljetrykkmåleren å jobbe uberegnelig eller ikke i det hele tatt. Bør du skifte avsenderen med samme modell-års senderenheten. Hvis det ikke fungerer, får en avsender av en eldre Fiero av samme modell-år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68280.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer