Feilsøking av Electric Fuel Pump på en 1995 Ford F150

Ford F150s produsert i 1995 bruke en in-tank drivstoff levering modul, eller FDM, som inkluderer en høytrykkspumpe, et venture pumpe, en trykkventil og shuttle velgeventil alle plassert inne i en beholder. Dual tank modeller har en FDM montert i hver tank og en dash montert bryteren. En defekt FDM vil resultere i drivstoff trykktap eller nei run tilstand. Feilsøking starter med en helt enkel test. Du trenger
Manometer
Diagnostic kode leser
jording ledningen (ledning med krokodilleklemmer på begge ender)
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft drivstoffpumpen er i drift i oppstart-modus ved å vri nøkkelen til posisjon men uten å starte motoren. Du skal høre en surrende lyd som pumpen trykksetter system. Den som elsker lyden skal vare ett sekund. Hvis pumpen ikke å kjøre enten bensinpumpen eller en del av pumpen krets har sviktet.
2

Utfør motoren trykktest ved forårsaker FDM til å kjøre kontinuerlig. Finn Data Link Connector, DLC, i motorrommet, det er på førersiden av motoren bak luften renere boliger. Ground bensinpumpen terminal av kontakten og vri nøkkelen til videre, vil dette føre til at FDM til å kjøre hele tiden. Lytt til surrende lyd som i forrige trinn. Hvis FDM ikke klarer å løpe så er det et problem i bensinpumpen krets eller pumpen må byttes.
3

Utfør motoren trykktest ved å installere en trykkmåler til Schrader ventil på drivstoff rail. Måleren må være i stand til å lese presset av 100 psi eller nyere. Jord bensinpumpen terminalen på DLC som i forrige trinn. Den normale trykket serien er 35-45 psi. Hvis trykket er ute av denne serien så problemet er sannsynlig trykkregulatoren.
4 p Hvis check engine lampen lyser deretter hente diagnosekoder fra motoren. Dette gjøres ved å feste en kodeleser til DLC. Kodene for drivstoffsystemet primære krets svikt er 87 og 556.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66933.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer