1997 Pontiac grand am Brake Feilsøking

Feilsøking brems problemer i 1997 Pontiac grand am bare tar noen få minutter ved hjelp av en logisk og repeterbare metode for diagnose. Hvert trinn i prosessen vil tillate deg å raskt vurdere de ulike komponenter og funksjoner i bremsesystemet slik at du kan utvikle en forståelse av den generelle tilstanden til bremsesystemet. Når systemet blir evaluert på denne måten, feil blir lett å identifisere og reparere. Instruksjoner
en

sitte i førersetet. Vri tenningsnøkkelen til "Off" posisjon. Skyv bremsepedalen flere ganger for å fjerne all makt bistå funksjon i kraft brems booster.
2

Trykk bremsepedalen hardt ned med foten og hold den inne i 30 sekunder. Under denne testen, vil stemplene i bremse-hovedsylinderen bli tvunget forbi ventilen og etterfylle porter i hovedsylinderen, og at systemet er lukket. Hvis du under denne testen, begynner bremsepedalen for å slippe til gulvet, det er en lekkasje stede i en bremseslange, hjul sylinder eller målepunktet. Inspisere hvert hjul visuelt for væske rester å finne lekkasjen.
3

Slipp opp trykket sakte på bremsepedalen, uten å fjerne foten, før du søker om det samme press på pedalen som du ville gjort på et stopp lys. Denne testen gjør det mulig hovedsylinderen stemplene til å gli tilbake i boringen og sentrum mellom ventilen og etterfylle porter i hovedsylinderen. Hvis pedalen begynner å falle i løpet av denne testen, er master sylinder defekt og må skiftes ut.
4

Start motoren mens du fortsetter å holde pedalen nede. Når motoren starter, bør pedalen slippe ca 2 inches som hjelpemotor er aktivert i systemet. Hvis den ikke slippe, se etter et vakuum lekkasje på vakuum kilde på strømmen brems booster som ligger bak master sylinder. Hvis ingen vakuum lekkasje er funnet, erstatte booster.
5

Slipp og trykk på bremsepedalen noen ganger med motoren i gang. Hvis motoren snubler eller en jevn hvesende støy er hørt, er lufteventilen i booster defekt. Erstatte booster.
6

Trekk til håndbremsen og skifte Grand Am i gir. Parkeringsbremsen skal holde bilen under svært lys gass. Hvis parkeringsbremsen ikke holder bilen, justere de bakre bremse sko og parkeringsbrems kabel.
7

Prøvekjør bilen på motorveien hastighet. Legg merke til hvordan bremsene føler når bremser. Sliping eller vibrasjon i henhold bremsing indikerer feil bremseskiver og bremseklosser. Erstatte pads og rotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65424.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer