Auto Repair : Slik feilsøker blinklys

Blinklys bidra til å varsle andre bilister og fotgjengere over dine intensjoner mens du kjører . Dette inkluderer når du gjør filskifte og slå. Bruker blinklys er ikke bare et juridisk krav, men også et sikkerhetsnett . Din manglende evne til å bruke blinklys eller feilaktig funksjon av din bil er blinklys kan føre til en ulykke . Feilsøking Blinklys problemer på bilen din er en måte å løse reparere problemer . Dette sikrer at du følger loven og beskytte sikkerheten til deg selv og andre. Instruksjoner
en p Med bilen i park , sjekk blinklys på fører og passasjersiden ved å aktivere dem og visuelt inspisere noen som ikke fungere fullstendig .
2

Sjekk bilens sikringsboks . Se etter eventuelle sikringer som kan bli brent ut eller korrodert. Rengjøres eller skiftes ut . Hvis en sikring har en løs kontakt, ta den ut og forsiktig bøye kontaktene . Skift ut sikringen for å kontrollere forbindelsen er stramt.
3

Inspiser Blinklysene pærer. Sørg for at de sitter i terminlisten og at pæren baser og ligaen kontakter er rene og fri for korrosjon. Erstatte pærer som ser skadet, brent ut eller har en manglende eller brutt glødetråd . Kontroller at jordkabler til terminlisten ikke har noen skader .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65423.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer