Hvordan Les Sikringer på en BMW 1984 318I BMW

Hvis horn i din BMW har mer salig stillhet enn brautende blast, kan det bare være sikringen. Sikringer er det svakeste leddet i et elektrisk system. De beskytter de mer viktige og dyre deler, så det er alltid best å først finne ut hvorfor det blåste. Med alt elektrisk problem du trenger for å starte på batteri, så gjør veien opp til sikringsboksen. Den 318i E30 serie BMW Sikringsboksen er lagt ut i en nummerert rekkefølge. For å diagnostisere problemet, må du vite hvordan du skal identifisere og lese en sikring. Du trenger
Phillips skrutrekker
multimeter med en kontinuitet tester
Pair of nebbtang
instruksjonsbok eller reparasjon manuell
Vis flere Instruksjoner
Slik Les Sikringer på en 1984 BMW 318i
en

Åpne panseret for å avsløre motorrommet ved hjelp av spaken på venstre side av driver's-side fotbrønnen. Sikringsboksen er plassert ved siden av driver's-side brannmur og er dekket av en lys grønn, gjennomsiktig deksel.
2

Se ned gjennom det gjennomsiktige sikringsdekslet, ta notat av trykt tallene over hver sikring . Hvert tall tilsvarer at sikringen under den.
3

Åpen for den delen som viser sikringen layout i eierens eller reparasjon manuell.
4

Reference den Tallene i manualen til den aktuelle sikringen.
Hvordan sjekke Individuelle Sikringer
5

Fjern sikringsboksen ved å løsne de to settene med skruer funnet langs kantene.

6 p Hvis du bruker et multimeter, sett den til Ohms eller kontinuitet.
7

Place hver meter forsprang på de motstridende eksponert metall poeng på toppen av de enkelte sikringer. Sikringen er bra hvis det er kontinuitet.
8

å visuelt sjekke sikringen, bruke nebbtang for å gripe sikringen og fjerne den ved å trekke med en fast oppadgående bevegelse fra sikringsholderen.
9

Observer sikringen fra siden og se om det ser brent eller skadet på innsiden. Hvis du kan se et metall kobling mellom begge sider, er det bra.
10

Bytt sikring ved å trykke den på plass i holderen til den er i flukt med de andre sikringene i boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65770.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer