Slik feilsøker en Chevrolet Lumina

Chevrolet Lumina ble innført i 1989. Den siste modellen året av Lumina var 2002. Den Lumina er designet for å konkurrere med Ford Taurus i løpet av denne tiden. Mens Lumina er designet for å være en trygg og pålitelig bil, måtte det flere problemer som er spesifikke for kjøretøyet. Hvis du eier en Lumina, vil du ønsker å gjøre noen feilsøking på bilen hvis du har noen problemer med den. Instruksjoner
en

Sjekk din foran skulderbelteføringen sløyfe beholde nøtter. Noen modell år (spesielt 1990 og 1997) hadde problemer med bilbeltet forsamlingen. Festene ville trekke gjennom ankeret plate som var montert på døren av Lumina. Selvfølgelig, hvis setebeltet bryter dette byr på store sikkerhetsproblem, særlig hvis det skjer mens du er i en ulykke. For å fikse dette, må du ta det med til en GM forhandler hvor de kan erstatte de mutrene på forsamlingen.
2

Ha passasjersiden airbag forsamlingen sjekket. Noen 2002 modeller av Lumina hadde ingen luft bag tilbakeslagsventil installeres i systemet. Dette betyr at når kollisjonsputen utløses i en ulykke, kan passasjeren bli alvorlig skadet av posen sin distribusjon og posen kan ikke gi den nødvendige beskyttelse på grunn av redusert press etter den første distribusjonen. Dette må være betjent av en GM forhandler.
3

1997 modell året av Chevy Lumina brukt lavere pinion lagrene i power rack og pinion montering enn tidligere modell år. Dette resulterte i holderen faner som ikke var krympet riktig. Dette i sin tur kan føre til at enheten mislykkes og de interne kulelagre å unnslippe. Hvis lagrene rømmer, så servostyring er tapt. Men fordi enheten er utformet for å fungere som en servostyring enhet, ville store styring problemer oppstår, for eksempel understyring samtidig som venstre svinger, men dramatisk over-eller over-korreksjon av styringsgruppen rack under høyre hånd svinger. Dette kan resultere i en kollisjon. Du må ha enheten erstattes med en GM forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64351.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer