Hva som forårsaker en clutch master sylinder Failure?

I en hydraulisk clutch, presser clutchpedalen master sylinder stempel. Dette tvinger hydraulisk væske ut av sylinderen, flytting av slave sylinder stempel. Kort av en cut hydraulisk linje, er det tre vanlige årsaker til en clutch master sylinder svikt: segl svikt, pitted sylinder vegger og luft i systemet. Korroderte Cylinder Vegger

Pitted sylinderveggene er et resultat av grus komme inn enten eller både mast og slave sylindere, men grus i master er langt mer vanlig enn i slave. Fulle av ujevnheter sylinderveggene kan hindre masteren fra fullt ut vende tilbake til hvilestilling. Dette gjør at sylinderen delvis inn og clutchen mellomting mellom kobles inn og ut. Bytte eller ombygging er nødvendig.
Seal Feil

En front segl svikt kan hydraulisk væske å sive tilbake i master sylinderen reservoaret i stedet for å gå gjennom utløpsrøret, noe som resulterer i redusert eller ingen bevegelse av slave stempelet og resulterende manglende fullt løsne clutch fra girkasse. Det rette er å erstatte-gjenoppbygge master sylinder.

Bakre segl svikt tillater væske å lekke ut av baksiden av master sylinder. Du vet du har en bakre segl svikt hvis det er hydraulikkvæske på kløtsjpedalen. Løsningen er den samme som for en front segl lekkasje.
Luft i systemet

Når luftbobler komme inn i hydraulisk væske linje, problemer oppstår. Den komprimerte luften kan føre til enten eller både master og slave sylindere for å mislykkes ved å hindre dem fra fullt deprimerende eller helt slippe. Heldigvis trenger du bare å lufte systemet og nøye toppen av det opp igjen med ny væske for å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66465.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer