Automotive Electrical Systems Feilsøking og reparasjon Basics

Problemer med elektriske systemer kan ha en rekke årsaker. Den negative innvirkning av vær er ofte skylden, som regn og flekket pytter kan sive inn i biler og lastebiler, ødeleggende kretser. Kanskje den vanligste automotive elektriske systemfeil er når et batteri dør, som ofte krever bruk av startkabler til midlertidig gjør bilen - og de elektriske komponenter - løpe igjen. Når feilsøke og reparere elektriske problemer, er det viktig å arbeide med forsiktighet og til å få hjelp av en ekspert om nødvendig. Ingen spenning

Alle elektriske komponenter i din bil eller lastebil krever spenning for å fungere. Derfor, i henhold til AA1Car.com (se referanse 1), feilsøking en feil automotive elektriske systemet først krever at du teste for spenning. Du kan bruke to verktøy for å gjøre dette: et voltmeter eller en 12-volts indikatorlampe (som lyser i nærvær av spenning). Uansett hvilken du bruker, koble den til feil komponentens spenning kilde eller last punktet (for eksempel en vinduspusser motor eller lyspære). Hvis det ikke er spenning oppdaget ved en belastning punkt, er dette sannsynligvis et tegn på en blåst sikring eller en defekt strømbryter. Ifølge AA1Car.com, vil erstatte den gamle sikringen ofte gjenopprette makt, men det vil ikke være en permanent løsning. Du må finne ut den underliggende årsaken til sikringen, noe som sannsynligvis en defekt strømbryter. Ifølge ovenfor kilden, er den enkleste måten for å kontrollere om en kretsbryter fungerer korrekt for å omgå det med bruk av en trådbro. Hvis de elektriske komponentene fungerer når dette skjer, vil du vite sikringen er defekt og må skiftes ut.
Low Voltage

Automotive elektriske komponenter krever ikke bare spenning, men en spesifisert mengde av spenning for å fungere skikkelig. To vanlige indikasjoner på lav spenning er tregere-start av motorer og dimmer lysene. Ifølge AA1Car.com, kunne et lavt batteri være årsak til lav spenning i elektriske komponenter. Du kan bruke et voltmeter for å teste batteriet, som skal leses på minst 12,43 volt i henhold til ovenstående kilde. Hvis batteriet tester under dette beløpet, lade eller bytte den ut.

Lav spenning kan også produsere elektriske problemer som oppstår bare en gang i blant, for eksempel radio eller air-condition kutte ut. Ifølge ovenfor kilden, ledninger motstand, for eksempel en korrodert eller løs kontakt, vanligvis forårsaker dette.

For å finne den nøyaktige plasseringen av problemet ved å bruke et voltmeter for å utføre en dråpe test. Dette krever at du teste sammenhengende deler av ledningsnett, og se etter spenningsfall. En spenningsfall på mer enn 0,4 volt vil indikere et problem området, ifølge AA1Car.Com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64352.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer