Hvordan erstatte bilen Termostat i en 2001 Maxima

The 2001 Nissan Maxima er en touring sedan som er designet for å være en sport luksuriøs bil. Nå som Maxima har begynt å få noen år på den, kan den "sport" følelsen har slitt av. Med alderen kommer motoren slam i kjølesystemet, og dette kan føre til ytelsesproblemer som kan føre til motorhavari. Motor slam bygger opp rundt termostaten og korroderer det. Når dette skjer, blir termostaten fast og kan ikke fungere skikkelig. Dette kan føre til at Maxima overopphetes eller å slutte å produsere varme. Begge er situasjoner som må rettes ved å erstatte termostat. Du trenger
skrutrekker
10 millimeter socket og skralle
2001 Maxima termostat
2001 Maxima termostat pakning
Band klemme
Vis flere instruksjoner
1

Fjern radiator slangen fra termostaten inntak bolig ved å lirke den beholde klemme ut av slangen. Trekk slangen ut av inntaket boliger.
2

Fjern termostaten inntak bolig fra inntak manifold av Maxima med en 10-millimeter socket.
3

Trekk den gamle termostaten ut av eksponert hull i inntaket manifold og løft den gamle pakningen av overflaten av inntak manifold.
4

Plasser en ny termostat pakningen på inntaket manifold og juster bolten hull i inntaket manifold med skruehullene i termostaten pakningen.
5

Plasser den nye termostaten inn i eksponert hull i inntaket manifold. Pilen på termostaten må møte opp for termostaten skal fungere skikkelig.
6

Plasser termostaten inntak boliger på inntaket manifold og skru den tilbake på plass. Ikke stram skruene. Hvis de er over-strammet bolig kan sprekke. Hvis dette skjer, vil en ny bolig være nødvendig.
7

Fest radiator slangen ved å bruke en nyere cam-stil bandet klemme i stedet for den gamle beholde klippet. Bandet klemme gir konsekvent klemme kraft og vil hindre lekkasjer mellom bolig og slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64945.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer