Chrysler 2,7 Liter Kjøling Problemer

Introdusert i 1998 som den helt nye Intrepid abase motor, hadde 2.7L alt går for det: all aluminium, doble overliggende kamaksler og 92 hestekrefter per liter. Det veide mindre enn 2/3s av forrige generasjons "high-output" 3.5l V6 og produsert 95 prosent av hestekrefter sin mens den i snitt 12 prosent bedre drivstoff kjørelengde. Imidlertid har denne motoren i de senere årene blitt en av de mest utskjelt ikoner av bedriftens automotive lureri - og med god grunn. Den 2.7L Engine

2.7L var egentlig aldri en "clean-sheet" design-motoren, som det opprinnelig ble fakturert. I hovedsak er det en evolusjon av 3.5L brukt siden 1993, og varierer fra at motoren først og fremst i fortrengning, tillegg av overhead cam hoder og en variabel inntak manifold som gir den mer mid-range makt enn gjør større motor. Denne motoren tilhører en klasse av Chrysler V6S kjent som LH og kan finnes i omtrent alle personbil solgt av Chrysler fra 1998 til 2008 Magnum SE.
Overoppheting Årsaker

Generelt er motoren overopphetes et resultat av kjøling systemfeil, oljing systemfeil eller intern motorhavari. Avhengig av bilen er utstyrt med dette, har LH vært kjent for å lide av alle de ovennevnte, med ingen problem å være mer beryktet enn motor slam.
Cooling System Failure

Ifølge bransjeeksperter på Advokater og Settlements (og indirekte Chrysler selv), har LH motorens vannpumpe en tendens til å lekke kjølevæske inn i motoren veivhuset. Ikke bare er dette i stor grad ansvarlig for slam buildup, fører det til press release og væsketap i kjølesystemet. Siden automotive kjøling systemer krever en viss mengde system press for å fungere effektivt, og med disse bilene regelmessig betjente og vedlikeholdes med syntetisk olje kjøre litt varmere enn de burde.
Oil Sludge
< p> En mindre ansett funksjon av motorolje er som kjølemiddel. Skjønt det primære kjølesystemet er utført av et dedikert vannsystem, alle motorer overfører overflødig varme fra visse deler av veivhuset til andre med motorolje. Med 2.7L 's smale olje passasjer og nesten beryktede slam problem, er dette kjølestrøm ofte blokkert i de varmeste områdene i motoren, som fører til hot-spotting og blåst pakninger.
Forebyggende vedlikehold

Enten manualen spesifiserer det eller ikke, alltid bruke en full syntetisk olje med vaskemiddel i LH-motors biler. Syntetisk olje vil hindre videre oppbygging oppstår, og et vaskemiddel additiv vil bidra til å reversere skaden allerede gjort. Ved hjelp av en kjølevæske system tetningsmasse som Bars Stop-Leak vil bidra til å løse de kjølesystemet lekkasjer iboende til mange av disse motorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64379.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer