Hvordan identifisere Hva Brand av Ignition Coil jeg har

Tennspoler ikke er skapt like - noen er produsert til høyere spesifikasjoner, noen lavere. Noen spoler vil vare livet av bilen, vil noen måtte byttes ut. Av og til, i et tenningssystem med flere spoler, bare man vil mislykkes og må byttes ut. Hvis du ønsker å matche den nye spolen til de eksisterende spoler, er det viktig å vite hva slags spoler er allerede i bilen. Bestemme merkevaren av en tenning coil er ikke vanskelig, og du kan gjøre det på ikke mer enn noen få timer. Du trenger:
Basic mekaniker verktøy
Vis flere instruksjoner
Fjern Ignition Coil
en

Finn ut hvor tennspolen er. På sen modell biler, er det vanlig å ha flere tenning sløyfer plassert over tennpluggene. Din tennspolen kan også være in-line fra batteriet (en mellomstor, rund sylinder), eller distributøren. Hvis spolen ikke er på tennpluggene eller plassert før distributøren, så det ligger inne distributøren.
2

Koble den positive batterikabelen, og fjerne tenningen coil. Produsentens navn kan skrives ut direkte på spolen.
3

Skriv ned eventuelle tall printet på spolen, hvis produsentens navn ikke er til stede. Ta deg spole i en lokal auto deler butikken og be om å sammenligne den med spoler de har på lager for kjøretøyet. Ellers kan du søke på internett for tenning sløyfer for det aktuelle kjøretøyet og matche spolen du fjernet med fotografier.
4

Ring en lokal forhandler som selger din make av kjøretøyet. Hvis du gir dem med kjøretøyet identifikasjonsnummer, eller VIN, kan de være i stand til å fortelle deg hva slags coilen ble installert på fabrikken.
5

Ring produsenten og gi dem den VIN . Produsenter ofte outsource elektriske komponenter heller enn å produsere de delene selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67176.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer