Slik feilsøker en GMC Suburban Heater

The GMC Suburban bruker et varmeapparat kjerne varme i kabinen. Varmeren kjernen omdirigeringer varm kjølevæske fra motoren og gjennom varmeren kjernen til å varme opp Suburban. Over tid, kan varmeren kjernen mislykkes. Når dette skjer, vil du ikke få noe varme i kabinen og du må bytte kjernen. Men før du setter varmeren kjernen, bør du feilsøke varmeren kjernen for din GMC Suburban. Instruksjoner
en

Slå av motoren på.
2

Slå viftehastigheten innstillinger til høyeste innstilling.
3

Turn ovnen til de hotteste innstillingen.
4

Åpne panseret på Suburban og ta tak i øvre radiator slangen før bilen har hatt en sjanse til å varme opp. Vent til slangen begynner å varme opp. Etter hvert vil du ikke være i stand til å ta tak i slangen lenger. Dette betyr at kjølevann strømmer gjennom slangen.
5

Sjekk radiatoren til varmeapparatet kjernen slange. Slangen går til brannmuren fra radiatoren vil kjøre til varmeapparatet kjernen. Sjekk denne slangen for å være sikker på at den er varm. Vær forsiktig så du ikke berører denne slangen. Hold hånden din over det å bekrefte at det er varmt. Hvis det er, så kjølevæske gjør veien til varmeapparatet kjernen.
6

Sjekk varmeeffekten i din Suburban. Hvis du ikke får varme i Suburban, men kjølevæsken synes å være å gjøre sin vei inn i ovnen kjernen, så du kan trenge en ny varmekilde kjernen og termostat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64549.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer