Hvordan sjekke ABS Light i en 1993 Jeep Grand Cherokee

The ABS lys i 1993 Jeep Grand Cherokee kommer på når det er et problem med anti -lock oppbremsing mekanisme . De blokkeringsfrie bremser i din Cherokee vil normalt ikke lider av en kritisk systemfeil , men det er mulig at de vil. Siden det er svært kostbart å erstatte ABS -systemet , bør du sjekke ABS lett å verifisere at det er et problem med ABS-systemet . Eventuelle problemer med Cherokee er blokkeringsfrie bremser skal være betjent av en profesjonell mekaniker . Instruksjoner
en

Åpne sikringen panel ved å trekke ned på sikringen luken med hendene.
2

Trekk sikringen for ABS, ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panel . Bruk diagrammet på undersiden av sikringen luken hvis du har problemer med å finne sikring for ABS .
3

Sjekk sikringen for ABS . Hvis metallisk stripe i sikringen er brent eller ødelagt, og bytt deretter sikring med en ny av samme strømstyrke .
4

Start Jeep motor . Vent å se om ABS lyset kommer på. 1993 Jeep Grand Cherokee bruker et lite lys med han ordene " ABS " for å indikere et problem med ABS-systemet . Hvis denne lampen lyser, må du ha systemet kontrolleres av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64826.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer