Automotive Air Conditioner Pressure Switch Feilsøking

En bil luftkondisjoneringsanleggets press bytte sykluser bilens kompressor på og av når kjølemediet faller under et akseptabelt nivå. Dette beskytter den mot skade kompressoren. Kjølemiddel ikke slites ut eller fordampe: bare lekker air condition systemer har lave kjølemedium. Automotive air condition systemer med lave kjølemedium må ha lekkasjen reparert før opplading systemet. Mest sannsynlig har en bil med en air condition-systemet som ikke vil kjøle et lavt kjølemediet nivå. Du trenger
Multi-meter
kjølemiddel målere
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern klimaanlegget sikring. En god sikring, som finnes i sikringsrommet, ikke vil ha noen svarte brennmerker. For å teste sikring, slår en multi-meter til ohm innstillingen. Plasser en leder på hver sikring terminal. Måleren skal vise kontinuitet. Skift ut sikringen.
2

Installer kjølemediet målere til kjølemediet tjeneste ventil, finnes på den store kjølemediet linje i motorrommet. Kontroller at systemet har nok kjølevæske, ca 56 psi med systemet i "av"-posisjon. Hvis ikke, reparere lekkasjen og legge kjølemediet.
3

Koble trykkbryteren stikkontakten. Trykkbryteren, funnet på samme linje som service ventil, har et sett med lav spenning ledninger koblet til en plugg. Løft låsetappen på pluggen før du trekker ut pluggen gratis.
4

Place ledningene til multi-meter, satt til ohm, på utstikkerne funnet på trykkbryteren. Måleren skal kontinuitet dersom systemet har en akseptabel kjølemiddel nivå. Hvis ikke, bytt trykkbryteren.
5

Slå på klimaanlegget på. Kontroller spenningen går til pluggen med multi-meter slått til DC-volt. Plasser en bly mot kjøretøyets ramme, og den andre fører i stikkon-åpninger, en om gangen. En åpning bør lese mellom 12 og 14 volt. Hvis ikke, må du feilsøke det elektriske systemet som fører opp til trykkbryteren. Slå av systemet.
6

Sett inn en jumper wire inn i de to åpningene på pluggen. Slå på klimaanlegget på. Hvis kompressoren slås på, må du bytte trykkbryteren. Hvis kompressoren ikke slår seg på, sjekk kompressor stafett. Slå av systemet.
7

Fjern jumper wire. Plugg bryteren i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65160.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer