Hvordan finne taktmerkene på en 2001 KIA Sportage

Når lokalisere taktmerkene på en 2001 Kia Sportage, husk at denne motoren har blitt bestemt av Kia å være en forstyrrelse motor. I et nøtteskall, betyr dette at toleransene er så tett i motoren som katastrofal skade vil mest sannsynlig skje hvis beltet brøt eller feilet på noen måte. Registerreim bør byttes hver 60 000 miles. Grunnen til dette er at tidspunktet remstrammer bare har en viss justering. Når beltet strekker seg til grensen på strammeren er justering, vil beltet fortsette å strekke til det kommer av tannhjulene. Du trenger
Floor jack
Jack står
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Common skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Tenger

Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen, og støtte den med bukker. Løsne tappekranen på bunnen av radiatoren ved hjelp av tang for å hjelpe slå vingemutteren på drain. Tømme radiator væske i avløpet pannen.
2

Fjern kjølevifte og brakett, ved hjelp av en 10-mm-kontakten. Fjern den øverste radiator slangen og termostathuset, med riktig størrelse socket. Fjern det øverste timing belt cover, med en 10-mm-kontakten.
3

Drei veivakselen med klokka til merket på veivakselen skivene linje med 0-graders taktmerket på tolv o ' klokke på lavere timing dekselet.
4

Sjekk taktmerkene på de to kamaksel tannhjulene. Tidspunktet preg på tannhjulene skal være rett opp på tolv posisjon. Merket på tannhjulet bør justere med et annet merke formet som en V på topplokket på tolv posisjon. Hvis kamaksel merker er borte, dreier du veivakselen en gang, og de vil stille opp. Veivakselen blir alltid to ganger til hver og en revolusjon på veivakselen.
5 p Hvis taktmerkene på kamaksel er deaktivert som enda en tann på timing belte, erstatte timing belte.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64817.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer