Hvordan fortelle når en svingesignal Switch er dårlig

Hvis blinklyset har sluttet å virke, er det flere mulige årsaker. Du kan ha en dårlig pære i blinklys eller i dashbordet indikator. Eller du kan ha en defekt sikring. De er enkle elementer for å sjekke først. Men hvis de ikke løser problemet, kan du enten har en dårlig blinklys eller en dårlig sving signal bryter montering. For å utføre disse feilsøkingstrinnene, må du bilens brukerhåndbok, som inneholder skjemaer for elektriske komponenter av blinklys. Du trenger:
bilens brukerhåndbok
Spisstang
Skiftnyckel
Phillips og flat skrutrekker
Pære for blinklys
Replacement sikring for blinklys
Replacement pære for in-dash blinklys
12-volts strømkilde
Replacement flasher
Vis flere instruksjoner
en

identifisere hvilke blinklys pære ikke fungerer. Det er normalt to på førersiden og to på passasjersiden, både foran og bak på bilen. Åpne panseret eller bagasjerommet og skru boltene som fester pære forsamlingen til rammen slik at du kan skifte pære som ikke fungerer. Skru pæren og erstatte det. Se i bilens brukerhåndbok hvis du trenger hjelp unbolting pære montering. Hvis dette løser problemet, må stoppe. Hvis ikke, gå til trinn to.
2

Finn sikringsboksen, vanligvis under dashbordet, der adaptive lys signalindikatoren sikringen er funnet. Fjern sikringen, ved hjelp av nål-nosed tang hvis du har en hard tid ta tak i den med hendene. Sett inn ny sikring, trykke den på plass med fingeren. Hvis dette ikke løser problemet, fortsetter du til trinn tre.
3

Bestem hvordan, i henhold til bruksanvisningen, for å få tilgang til in-dash lyspærer hvis blinklyset ikke vises i dashbordet. Du må kanskje fjerne en del av eller hele bilens instrumentpanel å få tilgang til pærene. Dersom Blinklysene skjermer og blinker riktig plassert i dashbordet, fortsett til trinn 4.. Hvis signalet blinker for fort eller for sakte, kan du har feil type pære installert. Endre blinklys pære, med en utskifting av den typen som er oppført i brukerhåndboken. Hvis dette ikke løser problemet, går du videre til trinn 4..
4

Bruk skiftenøkkel for å koble den negative batteriet kabelen fra minuspolen innlegget.
5

Bruk Phillips eller vanlig skrutrekker for å fjerne dekselet fra hele området av rattstammen der blinklyset blinklys og blinklys montering ligger.
6

Koble blinklys. Legg merke til at det er tre pinner, to vertikale og en horisontal. Påfør en test ledningen til den horisontale spiss og en til en vertikal spiss. Lytt til høre blinklys klikk. Hvis den ikke klikker, teste den igjen ved hjelp av den horisontale spiss og den andre vertikal spiss. Hvis den ikke klikker, må du bytte blinklys. Hvis det klikker eller om erstatning ikke løser problemet, er din tur signalbryterboks dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66534.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer