Hvordan fortelle om en Coil Pack er dårlig?

Spolen pack er en viktig del av et kjøretøy. Hovedformålet er å transformere spenningen i batteriet til den nødvendige mengden av volt som trengs for å fyre av tennplugger . Den viklede lag består av tynne spoler som er viklet rundt en sentral kjerne hundre ganger. Coil packs kan bli defekt noen ganger . Når dette skjer, tidlige tegn vanligvis vises , for eksempel redusert motorkraft, grov tomgang eller motorstøy. Sammen med disse symptomene , kan du bruke visse teknikker for å fastslå om spolen pakke i bilen din er dårlig. Du trenger
Spark tester eller 12 -volts test lys
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen og fjern den elektriske kontakten fra viklingslaget . Denne er plassert ved siden av motoren peilepinnen i motorrommet .
2

Koble en gnist tester eller en 12 - volt test lys til batteriets plusspol . Plasser test lys probe for testen lys på hver av de utenfor terminalene viklingslaget kontakten.
3

Stå på trygg avstand fra bilen og få noen til å starte bilen for deg. Ettersom bilen skrur opp , sjekk for å se om testen blinker . Hvis testen ikke blinker eller det er ingen gnist , det betyr at viklingslaget er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66533.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer