Hvordan sjekke Freon Nivåer i en HVAC Unit

Freon er et kuldemedium som ikke lenger brukes i bil air-condition systemer. Biler laget før 1990 kan fremdeles inneholde freon i HVAC-enhet. Hvis du mistenker at A /C ikke fungerer, eller du bare ønsker å sjekke freon nivåer, et enkelt mål som kan kjøpes når som helst auto deler butikken kan fortelle deg presset og mengden av freon i systemet. Du trenger
A /C manometer
Vis flere instruksjoner
en

Finn lavtrykk air-condition linjen på HVAC system. Lavt press linjen er under panseret og kan være på venstre eller høyre side av bilen. Linjen vil være en stor stål linje i motsetning til de fleste av de andre linjene under panseret. Denne linjen er den eneste trygge linjen du kan bruke til å kontrollere freon i systemet. Lavtrykk-linje vil typisk ha en blå hetten på det, noe som indikerer lavt trykk. Den høyt trykk linje har en rød hette på den, noe som indikerer høyt trykk i linjen.
2

Fjern den blå hetten på lavt trykk linjen ved å skru den med fingrene.


3

Koble manometeret til lavt trykk linjen via quick-connect (snap-on) montering på måleren.
4

Kontroller trykket på måleren . Trykket måles i pounds per kvadrattomme (psi). For enkelhet, mange målere har fargede bånd. Hvis trykket er innenfor det grønne båndet på måleren, så freon nivåer i din HVAC system er tilstrekkelig og trygg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64442.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer