Dynamo varsellampe Feilsøking

En opplyst dynamo varsellys indikerer vanligvis en lav elektrisk ladning . En bil kan kjøre i en time eller så med en mislykket dynamo, men bilen må bli kjørt til et trygt sted som det er usannsynlig å starte på nytt. Belte Problemer

Problemer med dynamo drivreim vil føre til at dynamoen ikke skal lade elektriske systemet. En slitt båndet kan strekke seg eller på annen måte svikte for å gripe dynamoen skivene. Slitte drivremmer vil vise sprekker, harde flekker eller har en glasert utseende , som alle vil kreve beltet som skal erstattes .
Kabling Problemer

Løse eller korroderte ledninger kan føre til at dynamoen lade levert til motoren for å være lav. Dynamo ledninger bør kontrolleres for å sikre at låsemuttere er stramme , og at tilkoblinger og ledninger ikke er skadet. Poler og kabler er utsatt for korrosjon og bør kontrolleres også.
Bad Dynamo

En dårlig dynamo vil ofte begynne å lage skrapelyder som interne lagrene slites . Imidlertid kan en dynamo også svikte uten at det oppstår støy. En voltmeter kan brukes til å teste spenning av dynamoen , men auto deler butikker vil typisk teste dynamoer uten ekstra kostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66804.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer