Slik deaktiverer en 2000 Beetle Alarm

The Volkswagen Beetle, kjent som VW bug, har skapt nyere modeller som har blitt redesignet for å være mer drivstoffeffektive og tryggere. Nyere sikkerhetsfunksjoner inkluderer kollisjonsputen og bilen alarm. Det nye alarmsystemet er avgjørende for å hindre biltyveri. Det anbefales at du holder bilen alarm aktivert, men kan du komme over problemer med alarm. Mange brukere har oppdaget alarmen går av når låse sin egen dør, og hindre dem fra å starte bilen. Hvis du kommer over dette problemet kan det være lurt å deaktivere din VW Beetle alarm. Det finnes noen måter å slå av og deaktivere alarmsystemet. Slå av alarmsystemet i en 2000 VW Beetle krever litt kunnskap og kan være ferdig innen nesten alle driveren. Instruksjoner
en

Lås førersiden bildøra. La døren stå åpen mens låse og åpne bagasjerommet på bilen. Gå tilbake i bilen og starte bilen mens stammen og førersiden bildøra er åpen. Dette vil midlertidig slå av alarmen og tillater deg å starte bilen. Dette vil imidlertid ikke permanent fikse bilen alarm problemet.
2

Koble ledninger fra bilbatteriet til også å midlertidig deaktivere din bil alarm. Fjern ledningen koblet til strømnettet for å avvæpne alarmen permanent. Du må finne alle ledninger koblet til batteriet og koble dem til å deaktivere alarmen. Hvis du er ukjent med ledninger i bilen din se en lokal bil butikk for å kjøpe VW Beetle ledningsnett diagram. Det anbefales at du tar bilen og få dem fjerne de riktige ledningene for deg. Komplett reversering av ledninger inntil de alle har vært trygt frakoblet.
3

Koble fra eller kutte ledningen brukes for horn eller sirene. Dette vil permanent deaktivere horn. Kjøring uten horn kan være farlig. Det anbefales at du deaktiverer alarmen ved hjelp av de foregående trinnene. Bestem ledningen merket som "horn sirene". Fjern ledningen å fullstendig deaktivere horn. Notat, kan du være i stand til å koble til horn wire, derimot, er det ikke garantert hornet vil fortsette å jobbe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66805.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer