Hva er en sugeslangen i en A /C System

Air condition (A /C ) systemer består av tre hovedkomponenter : kompressor, fordamper og kondensator. Kjører mellom disse komponentene er linjer bærer kjølemediet i ulike stater . Innløpsrøret er referert til som en slange hovedsakelig i automotive systemer hvor det er vanligvis laget av en spesiell gummi snarere enn metallrør . Sugeslangen kan også bli identifisert ved visse andre egenskaper. Temperatur

sugeslange er kaldt linje. Siden det bærer kuldemedium til kompressoren fra fordamperen , er det lavere i temperatur enn noen linje i A /C system unntatt de som er inne i fordamperen selv.
Pressure
< p > den sugeslange er lavtrykk linje. Når det kommer inn i fordamperen , går kjølemediet fra en høytrykks væske til en lavtrykks damp. Denne tilstand fortsetter inntil den vender tilbake til sugesiden av kompressoren. Derav navnet , sugeslangen .
Størrelse

sugeslange er den store linje. I de fleste A /C -systemer , spesielt de i biler , er sugeslangen betydelig større enn den andre A /C linjer . Det bærer kjølemiddel damp og smøremiddel som må ha plass til å flyte med minimal motstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66803.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer