Hva er årsakene til en Fuel lukt fra A /C på en 2006 Toyota Corolla?

Det er mange grunner til at A /C kan lukter gass, men de alle koke ned til en ødelagt del i drivstoff levering system . Normalt installerer Toyota pålitelige drivstoffsystemer i alle sine modeller, men kan vanlig vei slitasje forårsake funksjonsfeil. Tank

drivstofftanken kan føre til et drivstoff lukt som skal slippes ut fra air-condition, selv om det ligger på baksiden av bilen. Røyk av tanken kan gjennomsyre resten av bilen og blir fanget i A /C-vents. Når klimaanlegget er slått på, utviser det fanget røyk og gjør bilen lukter gass. Dette kan være en kostbar reparasjon, gitt fare for reparasjon av en tank som er belagt i bensin. Det kan bare oppdages ved en utstyrt mekaniker, som hullet kan være for liten for det blotte øye.
Lines

En annen mulighet er et brudd langs drivstoffslanger som fører fra tanken til motoren. Dette kan oppdages ved å parkere bilen på et nytt sted og se etter spots neste morgen. Dersom det er flekker, så vil linjen måtte bli erstattet av en mekaniker. Du kan bryte linjen i duct tape, men gassen vil etter hvert spise gjennom.
Pump

bensinpumpen kan ha brutt selene Pumpen er en aluminium sylinder på størrelse med en brusboks som er plassert under kroppen, bare langs drivstoff linje. Det vil bli dekket i gass hvis det er en lekkasje.
Forgasser

forgasseren kan være årsaken til drivstoff lukt hvis det ikke inneholder drivstoff og luft. Det er ingen måte å oppdage dette hjemme, du må besøke en bilforhandler mekaniker til å oppdage det. Utstyret for å teste forgasseren lekkasjer er ikke allment tilgjengelig. En diagnose er bekreftet først etter demontering av forgasseren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66487.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer