Hva er årsakene til en manuell girkasse Stikker i revers ?

Manuelle girkasser kan være morsom å kjøre , men et problem med skiftende er ikke moro i det hele tatt . Hvis kjøretøyet sitter fast i revers, kan det være en enkel sak med clutch eller en større mekanisk problem. Clutch Cable

En overføring kan bli sittende fast i revers eller annet utstyr hvis clutchen kabelen ikke utvider riktig. En enkel løsning er å trekke inn clutchpedalen oppover sakte og stødig. Imidlertid kan kabelen være sterkt skadet av rust , sot eller overforbruk . Skifte kabelen kan være nødvendig i dette tilfellet .
Gearbox

Overføringen krever et eget sett med hardware for omvendt siden girene må bevege seg i motsatt retning . Bytte mellom girene er mindre komplisert mekanisk, men det ekstra steget for omvendt kan gjøre disse girene litt mer sårbare for forskyvning eller skadet tennene . Dette problemet kan noen ganger løses ved å åpne overføring boksen og trykke den berørte delen med en hammer, men alvorlig skade kan kreve erstatning .
Girspaken
p Det er mulig at en manuell girkasse kan sette seg fast i revers på grunn av en fysisk feil på pinne skifte selv. Det kan trenge alvorlige reparasjoner , men hvis du kan ta toppen av du kan kanskje tvinge Shifter i fri og løse problemet , i hvert fall midlertidig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67867.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer