Hvor å Sjekk resultatet av en Chevrolet Dynamo

Chevrolet dynamo lader batteriet ved å sette ut strømstyrke og spenning. Chevy dynamoer, avhengig av programmet, er vurdert på 45 til mer enn 100 ampere. Hvis dynamoen slutter å virke, varer batteriet ikke lades. Bilen må være i gang for å teste effekten av dynamoen. Mens noen butikker kan være i stand til å teste dynamoen, de fleste av de frittstående tester maskiner sjekk bare hvis diodene er dårlige. Du trenger
batteripakke
Batterilader
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Start kjøretøyet. Hvis den ikke starter, fester batteripakken til batteriet. Prøv å starte bilen. Hvis bilen er fortsatt ikke vil starte, og du vet at batteriet er utladet, lad batteriet med laderen i minst seks timer.
2

Set voltmeter til 20 volt. Berør den positive batteripolen med den røde ledningen. Trykk på minuspolen med den sorte ledningen.
3

Les utgangen av dynamoen. Hvis voltmeteret er å sette ut 13,5 til 14,5 volt, er dynamoen skikkelig lading av batteriet. Test dynamoen videre ved å slå på alle lysene og varmeapparatet. Spenningen skal slippe for et sekund eller to, men skal gå opp til minst 13 volt. Hvis ikke, er dynamoen lader, men ikke godt.
4

Slå av Chevrolet. Hold voltmeter røde ledelsen på positive batteripolen og den sorte ledningen på minuspolen. Har en hjelper starte bilen mens du ser på voltmeter. Hvis volt meter faller under 10 volt, er dynamoen ikke å sette ut nok strømstyrke og bør skiftes ut før den avsluttes helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65872.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer