Hvordan Test Delco Remy Alternators

Delco Remy er et selskap som produserer dynamoer og startere. De har vært i bransjen i mer enn 100 år, og er nå å gjøre motordeler som har høy strømstyrke utgang og tåler intense driftstemperatur. Bruk et voltmeter for å teste din Delco Remy dynamo for forsvarlighet og sjekke batteriets ytelse på samme tid. Batteriet leverer strøm til sveiv motoren og dynamoen forsyner batteriet med lading strøm mens motoren er i gang. Begge må være sunt for din bil for å kjøre skikkelig. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen din og finne ut batteriet når motoren ikke er skrudd. Batteriet er en solid, rektangulær komponent som regel i nærheten av en fender. Batteriet kan ha et plastdeksel. Ta av dekselet hvis det ikke Identifiser.
2

de positive og negative batteriet innlegg. Batteripolene er hevet terminaler som batterikablene er koblet til. Den positive batteriet innlegget har en rød kabel-kontakt og et plusstegn ved siden av. Den negative innlegg har en svart kabel-kontakt og et minustegn ved siden av.
3

Fest positive, eller rød, voltmeter test fører til positive batteriet innlegget, og det negative, eller svart , voltmeter test føre til batteriets negative. Sjekk avlesningen på voltmeter før starte motoren. Måleren skal teste spenningen i batteriet. En lesning mellom 12,5 og 12,8 volt er normalt for et kraftig batteri.
4

Start motoren og kontroller voltmeter avlesning igjen. Mens motoren er i gang, måler voltmeter volt i dynamoen. En lesning mellom 13,6 og 14,3 volt anses optimal for en sunn dynamo. En mindre lesing er en indikasjon på Delco Remy dynamo må kanskje skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65680.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer