Slik tester Chevrolet HHR

Chevrolet HHR benytter en andregenerasjons ombord diagnostisk system som overvåker og kontrollerer hele drivverket. I tilfelle av en feil i motor, girkasse, vil motoren styringssystem, drivstoffsystemet eller utslipp system, hjernen til diagnostisk system, kjent som ECM, generere en diagnostisk kode og utløse check-engine lys. Når lyset kommer på, er dette signalet for å ha HHR testet for å lese koden (e) som første skritt i å diagnostisere og reparere problemet. Du trenger
kode leser
Penn og papir
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sitt ned i HHR er førersete med koden leser, penn og papir. Se under førersiden dashbordet for den diagnostiske port, en liten rektangulær tilkobling port som noe ligner en datamaskin skriver kabelenden.
2

Plug koden leserens data-link-kabel til HHR diagnostiske port . Sett HHR tenningen nøkkelen i tenningen og vri den til kjørestilling.
3

Følg koden leserens spesifikt operativsystem guide for å utføre en rask test på HHR sin ECM. Følg instruksjonene på koden leserens LED-skjermen for å lese koden (e) fra ECM.
4

Skriv ned koden (e) med penn og papir.
5

Fullfør rask test per koden leserens bestemt operatørens guide. Koble data-link-kabel fra den diagnostiske port og slå av tenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67342.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer