Min Hyundai Sonata vil ikke starte

The Sonata er en sedan som er produsert og solgt av Hyundai Motor America, en divisjon av den opprinnelige koreanske bil produksjonsselskap, Hyundai. Hyundai skryter av at Sonata er begge gode i ytelse og sikkerhet. Akkurat som med alle andre kjøretøy, kan imidlertid Sonata har problemer med å starte til tider. Når dette skjer, er det et par ting du kan sjekke før du ringer en mekaniker eller å ha Sonata slept. Disse feilsøking sjekker vil spare deg for tid og penger i det lange løp. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningslåsen av Sonata din og prøv å slå den. Hvis nøkkelen sitter fast og vil ikke slå i det hele tatt, det er et par ting å sjekke. Hvis rattstammen er ikke i riktig posisjon, vil nøkkelen ikke snu. Drei rattet til venstre og høyre til den klikker på plass, og deretter prøve å vri om nøkkelen igjen.
2

Sjekk bensinmåler med nøkkelen i "Tilbehør"-posisjon. Hvis måleren viser lavt drivstoff eller drivstoff varsellampen lyser, kan det ikke være nok gass i Sonata din for at motoren skal starte. Tilsett en gallon av gass til tanken. Hvis måleren ikke fungerer, eller du er usikker på hvor mye drivstoff det er i bilen, legg en gallon av gass for å være sikker. Prøv å starte motoren igjen.
3

Leave nøkkelen i "Tilbehør" og kontrollerer batteriet på Hyundai Sonata. Gjør dette ved å slå på de utvendige lykter eller innvendige lys. Hvis lampene ikke lyser, er det sannsynligvis et problem med batteriet. Batteriet må byttes ut, men ofte motoren kan være hoppe-startet eller batteriet lades.
4

Finn hendelen som frigjør panseret, og trekke den. Gå til forsiden av Sonata din og åpne panseret. Sjekk at olje, girolje og kjølevæske nivåer er tilstrekkelig. Et fravær av væske eller lavt væskeinntak kan føre til motorproblemer i Sonata. Lokalisere dipsticks og trekk ut hver enkelt, sjekke for å være sikker på at de er over minimum streken.
5

Prøv å starte motoren på bilen og lytte etter lyder som kan gi deg en anelse om årsaken til at den ikke vil starte. Vri nøkkelen til "Start"-posisjon. Hvis du hører noe i det hele tatt, mistenker en feil tenningslåsen. Hvis du hører klikkelyder, men ikke motor støy, kan det være et problem med Sonata startbilde. Hvis du hører motoren lyder, men motoren starter ikke eller kjøre jevnt, er et problem med drivstoff system mulig.
6

Ring eller kontakt en tauing selskapet eller veihjelp å ha bilen tauet til en profesjonell mekaniker eller forhandler. Hyundai-forhandler skal kunne diagnostisere og reparere eventuelle problemer du måtte ha med Sonata din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66448.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer