2002 Corvette Store Transmission Problemer

The 2002 Corvette er den fremste sportsbil produsert av General Motors og utgitt av Chevrolet. Store overføring problemer har blitt rapportert av Corvette eiere, og produsenten har publisert 128 teknisk service bulletinene problemer med Corvette. Flere av disse bulletinene gjelder de store problemer med overføringen oppleves av Corvette eiere. Shift Solenoid Feil

En av de største bekymringene publisert av produsenten om store problemer med overføringen på 2002 Corvette er skiftet magnetventil feil. Ifølge Edmunds, mister Corvette tredje og fjerde gir under normale kjøreforhold, og en bulletin dekker denne overføringen problem. Skiftet magnetventil på Corvette hjelper skifte overføring til ønsket gear. Meddelelsen angir at skiftende inn tredje gir og inn i fjerde gir føles som bilen går i fri, slik at overføring til å slutte å jobbe og bevegelse fremover til å være tapt. Denne overføringen problem er knyttet til skift magnetventil fordi tilkoblingene blir forurenset med væske, shorting ut tilkoblinger samt forårsaker stempelet til å bli sittende fast. Den eneste korreksjon for denne store overføring problem i 2002 Corvette er å ha skiftet magnetventil erstattet.
Transmission sak Cracked

annen stor overføring problem rapportert på 2002 Corvette er overføring tilfelle bli ødelagt og mister overføring væske, og skaper interne problemer med overføringen. En av de teknisk service bulletiner publiseres for Corvette dekker overføring tilfelle sprengning. Ingen spesiell grunn er gitt for overføring tilfelle sprekker, men det er knyttet til mer enn ett årsak. Girkassen monteres løsner, slik at overføringen til å vibrere og sprekkdannelse tilfelle.

Et annet problem knyttet til overføring tilfellet er at overføringen monteringen ikke blir varme-behandlet på riktig måte under produksjonen, noe som fører tilfellet å knekke når den indre varme av overføringen begynner å stige. Når det oppstår sprekker i overføring tilfelle må hele sendingen skal erstattes.

Transmission Bands Skadet

overføring band på 2002 Corvette kan være skadet, slik at overføring til å skli når girskiftene skjer. Overføring band er metall interne komponenter som holder ett gir på plass som det andre utstyret er forskjøvet. Når bandene utvide, betyr overføring ikke holde utstyret på plass mens den andre gear er skiftet.

Bulletin utgitt av produsenten drøfter denne store overføring problem som dukker opp i hovedsak ved at overføring tannhjul blir flyttet opp under akselerasjon. Overføring glidning oppstår når operatøren prøver å skifte gir og Corvette nøler mellom girene, så rykk når giret settes i revers. Overføringen må være helt erstattet når overføring band er påvist å være skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66449.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer