Slik feilsøker en Honda Civic Wiper Motor

The vindusvisker motor i Honda Civic styrer funksjonen av bilens vindusviskere. Den svaber motor er en sylindrisk beholder montert på passasjerens siden av brannmuren. Denne komponenten normalt ikke mislykkes i løpet av levetiden på bilen, men før du bytter noe eller har bilen reparert, bør du feilsøke motor for å fastslå om dette er grunnen til dine vindusviskere ikke fungerer som de skal. Instruksjoner
en

Åpne sikring panel av ved å trekke ned på sikringen luken - sikringen panelet er plassert under rattstammen
2

Trekk ut sikringen. for vindusvisker motor med sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk sikringen diagrammet for å finne ut sikringen. Hvis metallet stripe inni sikringen er gått, kan det være en indikasjon på at den elektriske uavgjort på motoren er for stor. Imidlertid indikerer dette vanligvis et problem med dynamoen sin spenningsregulator, og ikke med selve motoren.
3

Åpne panseret og sjekke ledningene som går til vindusvisker motor. Hvis ledningene er brent eller skadet på noen måte, og sikringen er gått, har motoren sannsynligvis mislyktes og må byttes ut (sammen med ledningene).
4

Sjekk ledelsen kontakter. Sørg for at ledelsen kontakter er sikker. Noen ganger, bly kontakter løsne og vil føre til at vindusvisker motor slutter å virke rett og slett fordi det ikke får noen makt.
5

Slå på vindusvisker motor. Hvis det er nølende eller virker anstrengt, er motoren seg ut og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65055.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer