Feilsøking av en Nissan Pathfinder Cruise Control

Nissan Pathfinder cruise control systemer la sjåførene løfte sine foten vekk fra gasspedalen pedal mens du lar bilen for å fortsette i fart. Systemet kalles Speed ​​Control. Problemer med systemet kan omfatte det ikke opprettholde hastighet, ikke slås på i det hele tatt, tap av kontroll og uventet oppførsel. Følge noen feilsøkingstrinn for å rette disse problemene. Instruksjoner
en

Slå Nissans cruise control på i hastigheter mellom 25 og 89 MPH bare. Systemet vil ikke fungere på lavere eller høyere hastigheter. Bruk "On /" av-bryteren. Den "Cruise"-indikatoren vil lyse i instrumentpanelet når systemet er på. Unngå å veksle på cruise control i tett trafikk eller trafikk som beveger seg på varierende hastigheter hvis Pathfinder går for fort, eller for sakte for forholdene. Vent til trafikk tynner.
2

Slå cruise control-systemet ut på svingete eller kuperte veier hvis bilens kjøreegenskaper er uventet, gjør bilen ikke opprettholde hastigheten, eller cruise control ellers ikke fungerer som forventet. Glatte, Snøhvit eller isete veier kan føre til tap av kontroll. Vind kan også være et problem. Unngå å bruke cruise control.
3

Unngå å trykke på bremsepedalen hvis Pathfinder mister fart. Bremsepedalen avskåret er utformet slik at hastigheten for å slippe i påvente av en reset. Trykk og hold "Coast" bryteren dersom kjøretøyet bremser ned og du ønsker å cruise på den bremset hastigheten. Trykk og slipp "Accel /Res" bryteren for å fortsette det siste settet marsjfart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67472.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer