1995 Ford Taurus Vil Crank Men vil ikke starte

Som biler alder, de krever mer vedlikehold og feilsøking som ulike komponenter i bilens mekaniske systemer vil trenge reparasjon eller utskifting. Grunnen til at 1995 Ford Taurus vil sveiv, men vil ikke starte, kan være enkelt eller komplisert. Problemet kan være forårsaket av noe så enkelt som en tett dieselfilter. Eller, kanskje Taurus ikke starte på grunn av en feil timing kjeden, noe som innebærer en mer tidkrevende og kostbar reparasjon. Med noen mekanisk kunnskap, kan du feilsøke problemet selv og unngå å betale en reparasjon regningen. Du trenger
Fuel
Fuel trykktestinstrument
Tennpluggnøkkel
Compression måle
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at kjøretøyet har drivstoff på tanken. Du kan få en falsk lesing fra bensinmåleren. Hvis du ikke husker hvor mange miles du har kjørt siden sist fylle opp, legge til en gallon drivstoff på tanken og forsøke å starte bilen. Hvis bilen var tom for bensin, må du skru av motoren i minst 30 sekunder, slik at drivstoff til å komme fra tanken til motoren og jobbe noen luft ut av drivstoff linje.
2

Kontroller trykket i drivstoffsystemet med drivstoff trykktestinstrument. Fest testmåler forbi drivstoff filter, som er langs rammen på passasjersiden av bilen. En 1995 Ford Taurus bør ha et brennstofftrykk i området fra 26-45 psi når starte motoren. Hvis det ikke er eller lavt trykk, bytte dieselfilter og test på nytt. Hvis et trykk problemet fortsatt eksisterer, har drivstoffpumpen mislyktes og må skiftes.
3

Fjern tennpluggene bruke en tennplugg fastnøkkel og inspisere tips. Hvis de har en overdreven mengde drivstoff eller svart karbon rester, vil de ikke være i stand til å gi tilstrekkelig gnist for å tenne drivstoffet og starte bilen. Bytt tennplugger og forsøke å starte bilen igjen.
4

Sjekk motoren for riktig kompresjon ved å fjerne en tennplugg og feste en komprimering måleren inn i denne sylinderen. Når starte motoren, bør du ha en lesning av mellom 125-160 psi på at sylinderen. Lav eller ingen komprimering mest sannsynlig er et tegn på at timingen kjeden har sviktet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65806.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer