1988 Ford Van Vacuum Leak Symptomer

Vakuumet av en forbrenningsmotor blir vedlikeholdt av sine pakninger, tetninger og slanger. En lekkasje i noen av disse komponentene vil manifestere seg gjennom ytelse og kjørbarhet problemer. Vakuum lekkasjer kan være vanskelig å oppdage - de er ofte feildiagnostisert som andre problemer. En god måte å finne lekkasjen er å fukte forgasseren renere rundt de ulike vakuum beslag med motoren på tomgang. Enhver forandring i motorens turtall indikerer en lekkasje i det området. En annen rask metode er å kopp hendene over forgasseren åpningen av tomgangskjøring motoren. Dersom motorhastigheten øker, er det et vakuum lekkasje i systemet. Rough Idle

En grov tomgang er det vanligste symptomet på et vakuum lekkasje. Hvis motoren ikke vil jevne ut på tomgang, til tross for andre tuning metoder, har du sannsynligvis et vakuum lekkasje. Vakuum lekkasjer er mest merkbar på tomgangsturtall, fordi dette er når motoren er å skape mest mulig vakuum.
Idle Justeringer har ingen effekt
p Hvis du prøver å justere forgasser er tomgangshastighet justeringsskruer og den har liten eller ingen effekt på tomgang, er det et vakuum lekkasje et sted i systemet. Vakuum lekkasje forårsaker en mager tilstand, der altfor mye luft er tillatt inn i motoren.
Whistling lyder
p Hvis motoren utvikler en pipelyd at endringer i tonehøyde eller loudness, i forhold til motorturtall, er et vakuum lekkasje sannsynlig.
Sviktende Emission tester
p Hvis bilen ikke vil passere et utslipp test, det er mulig at en altfor magert tilstand - forårsaket av et vakuum lekkasje - er den skyldige
Blanding Skruer har ingen effekt
p Hvis, mens du forsøker å justere. luft-til-drivstoff-forhold ved hjelp av forgasser blanding justeringsskruer, merker du at det har liten eller ingen innvirkning på tomgang kvalitet, kan et vakuum lekkasje mistenkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65347.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer