Slik feilsøker en Transmission Fluid Lekkasje i en Chevy Suburban

Chevrolet Suburban navneskilt har eksistert siden 1935. Det er den eldste navneskilt fortsatt i bruk av Chevrolet. Sin størrelse og passasjer bæreevne gjør det til en global favoritt. Dagens produksjonsmodeller bare tilby fire-trinns automatisk girkasse. Selv om en sjelden forekomst, girolje lekkasjer er ikke vanskelig å diagnostisere. Rens væske, men kan noen ganger være vanskelig å se på grunn av den halvt gjennomsiktige natur, særlig når under kjøretøyet i mørke forhold. Du trenger
Jack
Jack står
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Løft Suburban med jack, sted bukker under rammen og senke bilen på tribunen. Bruk en lommelykt til å inspisere overføring for lekkasjer. Hvis overføringen har vært lekker for en stund væske og skitt vil ha akkumulert over overføringen. Det må renses for å finne lekkasjen.
2

Se nøye rundt tjenesten pan. Pan pakninger er den vanligste lekkasjen. Disse er lett å betjene og som regel en ny overføring filter er nødvendig. Bytt ut pakningen og filtrere hvis pakningen lekker.
3

Flytt til fremre delen av sendingen der det er boltet til motoren. Hvis væske siver herfra, har fronten segl mislyktes, og overføringen må fjernes for reparasjon. Dette betyr vanligvis at pumpen bøssingen har forskjøvet, slik at fluid lekker forbi den fremre tetning. I dette tilfellet, må overføringen være fjernet. Konsultere en kvalifisert butikk for denne store reparasjoner.
4

Shine en lommelykt rundt alle de elektriske kontaktene på overføringen. Alle av dem har seler som må kontrolleres. Hvis noen kontakten lekker reparasjonen er interne. Tilgang er oppnådd gjennom pannen og overføring trenger ikke å bli fjernet.
5

Flytt til baksiden av overføringen for den endelige understell inspeksjon. Undersøk halen akseltetning hvor drivakselen kurve passer inn i transmisjonen. Hvis dette segl har sviktet halen aksel foring bør erstattes med forseglingen. Overføringen trenger ikke å bli fjernet for denne reparasjon.
6

Senk Suburban, heve panseret og inspisere overføring væske. Hvis det er melkeaktig overføring kjøleren lekker og overføringen vil måtte fjernes for service. Kjøleren må også skiftes ut. Kjøleren er plassert i radiatoren. Til tider kjøleren vil lekke inn i radiator og overføring væske vil være i radiatoren.
7

Fjern radiatorlokket når motoren er kald. Inspiser væsken for fet, rødbrun rester flyter på toppen av kjølevæske. Dette indikerer overføring kjøligere lekker og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65346.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer